VALOKUVAAJA TIINA VUOHIJOKI

Hei, ja ihanaa että olet täällä! Olen Tiina - valokuvaaja, kirjoittaja, vaimo ja äiti Pirkanmaalta. Kuvaustaipaleeni alkoi kotiseutuni maaseutumaisemista Satakunnasta, mutta nykyään kuvaan pääosin Kangasalla ja Tampereen lähialueilla.

"Kauneus ja sen etsiminen ovatkin yksi työtäni voimakkaimmin ohjaavista tekijöistä."

Kipinä tunteiden ja tarinoiden kertomiseen kuvin ja sanoin syttyi minulla jo aikana, jolloin sormeni olivat vielä lapsenpulskat ja paljon kulutetuille paperiarkeille syntyi haparoivia tikkukirjaimia ja pienen tytön taideteoksia. Tie siitä nykyiseen ammattiini on ollut rikas, innostava ja mielenkiintoinen.  Valokuvauksessa minua kiehtoo erityisesti estetiikka ja valokuvien mahdollisuus esittää jo olemassa olevaa kauneutta realistisella tavalla. Kauneus ja sen etsiminen ovatkin yksi työtäni voimakkaimmin ohjaavista tekijöistä. Visuaalinen kädenjälkeni on herkkä ja harmoninen, mutta samaan aikaan voimakas ja lämmin.  Minulle on tärkeää, että jokaisella asiakkaallani on mahdollisimman rento ja hyvä olla kuvaustilanteessa. Ajattelenkin, että kuvaus on ensisijaisesti vuorovaikutustilanne, jota ammattikuvaajan tulee osata lempeästi ohjata.


Yksi vahvuuksistani ja ilon aiheistani valokuvaajan työssä onkin mallinohjaus, jota pyrin tekemään sensitiivisesti, rauhallisesti, ystävällisesti ja iloisesti. 

 

Mikäli pohdit kuvausajan varaamista tai haluat kuulla lisää kuvauksesta, ota rohkeasti yhteyttä. Jutellaan, ideoidaan ja tehdään maailmasta kuvan verran kauniimpi paikka!